söndag 19 augusti 2012






































Hej bloggen!
Nu har Fedor varit och tävlat och det gick väldigt bra. Han fick högsta betyg på den individuella  bedömningen, excellent! I konkurrensen gick det lite sämre eftersom han gärna vill sätta sig istället för att stå fint. Han är ju trots allt inte en fostrad utställningshund, så nu kommer vi få träna.

Sen ska vi också byta till blötfoder igen eftersom Fedor tydligen är för smal, han behöver bli mer biffig. Det kom som en liten överraskning, tycker han är rätt biff redan.

Ja, var en rolig upplevelse att ställa ut honom. Lite chockad blev jag också av alla professionella utställare med hundtält, burar på hjul och diverse tillhörigheter. Glad att jag tog med våra tältstolar, så vi inte såg helt lost ut.

Blir nog någon till utställning nästa år, är nämligen bra att ställa ut hundar om man vill avla på dem sen. Kanske blir i år redan försig, vi får se...

Nu ska jag vila lite, är helt slut i kroppen efter den här veckan och helgen, hänt otroligt mycket. Haft mycket smärta den här veckan och idag går jag på smärtstillande igen.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar