lördag 1 december 2012





























Detaljer
I år har jag valt att ha en bordsduk som julgransmatta, tycker det blev riktigt snyggt. Tycker traditionella mattor kan vara lite tråkiga.

Blev en lång dag idag eller så har den bara gått fort. Jag har i alla fall hunnit med mycket. Tvättat, handlat, varit på stan, meditationsträff och mysstund med min vän Barbro. Riktigt tur att hon kom för behövde hjälp med att rädda granen. Vi var tvungna att såga bort en gren eftersom att stammen inte nådde vattnet. Stackars gran, ingen bra start. Hoppas den repar sig, den har fått en treo i vattnet som tröst. Ska tydligen vara bra för vattenupptagningen.

Emil är på släkt träff i STHM, jag orkade inte följa med för jag hade blivit helt slut. Behöver en hemma helg efter förra helgens tråkigheter (begravning). Jag känner att jag behöver vila upp mig, dessutom har jag haft riktiga problem med smärtan idag. Klarat mig endast genom smärtstillande.

1 kommentar:

  1. Så himla snyggt med duken under granen! Som sagt vanliga julgransmattor är väl oftast inte så roliga. Och själva foten var med snygg.
    Mia

    SvaraRadera