torsdag 24 november 2011




























Fedor och sin stol

Fedor sitter ofta på sin stol i köket om man är där, speciellt när Emil sitter där och spelar. Det hela började med att jag ville lära Fedor hoppa. Så han fick godis när han hoppade upp på stolen. Nu hoppar han även upp i knät när man sitter på stolen.

Idag så hoppade han upp på bordet också. Han får egentligen inte vara där, men eftersom vi inte längre äter på bordet så är det mer okej. Han vill ju helst vara nära. Ser i alla fall väldigt gulligt ut när båda sitter där, lite lika är dem.

Annars har det inte hänt så mycket, Emil är fortfarande sjuk. Vi har tittat på film, bakat bröd, druckit varm choklad och gått ut med hunden. Filmen som vi kollade på var jätte obehaglig, kunde inte ens kolla hela tiden. Filmen heter Pans labyrint. Vi trodde den skulle vara mer åt fantasy hållet, men den är riktigt blodig.

Nu ska jag ta ett bad tror jag, är trött efter dagens akupunktur. Sen är magen också väldigt svullen, känns som kroppen behöver vila för att komma i harmoni. Fått en förkylning nu också, kanske det som också ställer till det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar