fredag 11 januari 2013






























Läkare, panacotta och fredag

Nu har jag varit hos läkaren, en specialist. Gick bättre än jag förväntat mig, kändes jobbigt imorse och igår kväll.

Jag ska ändra min medicinering, ska lägga till Voxra. Min läkare tror att den kommer ha bättre effekt på mig än Citalopranen. Citalopranen höjer seratoninet i hjärnan och hjälper mer den som är deprimerad. Voxran höjer istället dopaminet vilket är mer verksamt för stresstillstånd och utmattningstillstånd, exempelvis fibromyalgi.

Kommer först testa äta båda samtidigt, men meningen är att jag ska fasa ut Citalopranen. Får se hur det går, bara att hoppas.

Läkaren ville också skriva ut migränmedicin, men de gick inte ihop med de andra medicinera. Så får fortsätta med min citodon. Även om den också kan avta i effekt med den nya medicinerna... loggade precis in på apoteket och såg att han visst skrivit ut migränmedicinen! Fast jag inte ska ta den, han väl skriva ut den innan han kom på att det var så bra idé.

Hur som helst känns det som om det var ett bra besök, sån skillnader på läkare och läkare eller allmän läkare och specialister.

Nu ska jag ta det lugnt och smälta allt. Har migränkänningar och ska ta tabletter för det. Sen ska jag också hugga in på min passionsfruktspanacotta jag gjorde igår... mummms!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar